Taikaa puutarhaan ammattilaisen kanssa

Sari Ojala Oy on espoolainen viheralan yritys, joka tarjoaa puutarhakonsultaatiota, toteuttaa pieniä piharemontteja ja hoitaa pihan läpi kasvukauden. Ota yhteyttä, kun kaipaat ammattilaisen apua.

Tervetuloa puutarhaan.

Olen ikuisesti heppatyttö, mäyräkoiraharrastaja ja toiselta koulutukseltani myös puutarhuri. Luotsaan puutarhayritystäni seitsemättä vuotta!

Koulutus: KTM 1999, Johtamisen erikoisammattitutkinto 2005, Trädgårdsmästare 2016 Axxell.
Lisäkoulutus: Kukkasidonnan peruskurssi 3-4/2017 Ahlman Edu, Puutarhasuunnittelu 3/20-12/20 TTS Työtehoseura, Työpaikkaohjaajakoulutus 2021 Axxell.

Hei, olen Sari!

Teen taianomaisia pihoja ja muita puutarhataikoja. Tehokkaasti, tunnelma ja toimivuus käsikädessä.

Kokemukseni on karttunut yli 20 vuotta omaa vanhaa pihaa kunnostaessa. Asiakkaille ideoimissani ja toteuttamissani pihauudistuksissa vuodesta 2016 lähtien.

Ota yhteyttä, kun kaipaat suunnitteluapua, näkemystä ja tekijää pihapuuhissa. Luonnonmukaisuutta ja maalaisjärkeä.

 

”Oma pieni pihani on ollut käytössä lähinnä kesäisin. Syksyn tullen se tuppaa unohtumaan ja vaipumaan talviunille, elämä tiivistyy sisätiloihin ja sälekaihtimet suljetaan. Nyt kuitenkin halusin herättää syyspihan eloon, paitsi itseäni myös joulunajan vieraita varten. Sari tuli apuun ja ideoi ihanat, kutsuvat koristeet sisääntuloon ja sai pihanäkymän heräämään eloon ja jatkumaan kauniisti sisältä ulos. Nyt on kaihtimetkin taas auki ja paitsi kaunista katseltavaa myös tilantuntua selvästi enemmän, talvellakin.”
Rivitalo, Espoo