Tarjoan asiantuntija-apua uuden kodin kanssa

Pihan facelift – Tarvitseeko pihasi lisää toiminnallisuutta?

Pihan hoitopalvelut ja kevätleikkaukset asunto-osakeyhtiöille ja kotipihoille

”Sari kartoitti suureen pihaan liittyvät toiveemme ja ideoi pihaan toiminnallisia alueita, jotka istuvat kauniisti maisemaan, ovat toiveidemme mukaisesti helppohoitoisia ja saaren luontoon sopivia. Pihasta syntyi kaunis ja symmetrinen kokonaisuus!
Huvila, Loviisa”

 

Hei, olen Sari!

Olen klassisia puutarhuripalveluita tarjoava puutarhuri, estetiikasta ja tilasuunnittelusta iloni ammentava suunnittelija. 
Kokemukseni on karttunut 20 vuotta omaa vanhaa pihaa kunnostaessa, ideoimissani ja asiakkaille toteuttamissani pihauudistuksissa, sekä viherrakentamisen puutarhuriopinnoilla,Trädgårdsmästare2016, Axxell. Lisäkoulutus: Puutarhasuunnittelu 3/20-12/20 Työtehoseura, Työpaikkaohjaajakoulutus 2021 Axxell.

Ota yhteyttä, kun kaipaat apua ja tekijää pihapuuhissa.

 

Hei, olen Sari!

Olen klassisia puutarhuripalveluita tarjoava puutarhuri, estetiikasta ja tilasuunnittelusta iloni ammentava suunnittelija.
Kokemukseni on karttunut 17 vuotta omaa vanhaa pihaa kunnostaessa, ideoimissani ja toteuttamissani pihauudistuksissa, sekä viherrakentamisen puutarhuriopinnoilla (Trädgårdsmästare2016, Axxell).

Ota yhteyttä, kun kaipaat neuvoja ja tekijää pihapuuhissa.

”Oma pieni pihani on ollut käytössä lähinnä kesäisin. Syksyn tullen se tuppaa unohtumaan ja vaipumaan talviunille, elämä tiivistyy sisätiloihin ja sälekaihtimet suljetaan. Nyt kuitenkin halusin herättää syyspihan eloon, paitsi itseäni myös joulunajan vieraita varten. Sari tuli apuun ja ideoi ihanat, kutsuvat koristeet sisääntuloon ja sai pihanäkymän heräämään eloon ja jatkumaan kauniisti sisältä ulos. Nyt on kaihtimetkin taas auki ja paitsi kaunista katseltavaa myös tilantuntua selvästi enemmän, talvellakin.”
Rivitalo, Espoo